DE TRUT

FEEST


Het feest is elke zondagavond van 22:00 tot 03:00 uur. Lees voordat je met ons komt feesten hieronder onze huisregels.


ZONDAG LINE UP

TRUT STROBELESS


Speciaal voor bezoekers die gevoelig zijn voor het lichteffect van een stroboscoop (bijvoorbeeld fotogevoelige epilepsie) gebruiken we in de Trut elke eerste zondag van de maand geen stroboscoop effecten.Aankomende feesten zonder stroboscoop:


  • Zondag 4 augustus
  • Zondag 1 september
flyer trut vibes

BETALEN PANNENKOEK!

Je kan in de Trut betalen met contant geld of pinpas. GEEN creditcard of mobiele telefoon (want die staat uit)!

DRINK OOK WATER!

Bij de wastafels in de toiletruimte hangen papieren bekers.

DRINK OOK WATER!

Bij de wastafels in de toiletruimte hangen papieren bekers

DE TRUT GARDAROBE

De Trut heeft geen bewaakte garderobe. Op de plattegrond hieronder zie je waar kapstokken en jassenhaken zijn.


Laat nooit iets belangrijks/waardevols in je jas en het is niet aan te raden om een tas of dure jas mee te brengen en op te hangen. De Trut is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte voorwerpen en/of kledingstukken.


Maar heb je iets niet meer kunnen vinden toen je naar huis ging, stuur ons een bericht. Elke maandag maken we de Trut van boven tot onder weer schoon en verzamelen we alle achtergebleven en teruggebrachte spullen.En heb je per ongeluk de verkeerde jas mee naar huis genomen, dan biedt een oproep op Facebook I❤️detrut vaak uitkomst.HELP, IK BEN WAT KWIJT

Plattegrond van de Trut.

DE TRUT HUISREGELS

DE VIJF BASISREGELS IN DE TRUT

Er zijn een paar regels die we je hieronder even kort uitleggen. Als je besluit op ons feestje te komen gaan we ervan uit dat je deze regels respecteert en naleeft.


1. JE MOBIELE TELEFOON MOET UIT

Omdat: wij het heel ongezellig en asociaal vinden als er constant mensen staan te bellen, appen, of op social media zitten. Het feestje is met elkaar! En als je elkaars gegevens wilt, kun je pen & papier aan de bar krijgen en kunnen we je ook uitleggen hoe een pen werkt.

Maar je telefoon moet ook uit omdat er op elke telefoon een camera zit, en waarom we het gebruik daarvan niet toestaan staat bij het volgende punt.

Je mobiel moet ook echt uitgeschakeld worden (geen flight mode etc) en we zullen je voordat je naar binnen gaat vragen dat zichtbaar te doen.


2. GEEN FOTO'S EN/OF FILMS MAKEN

Omdat: wij een veilige plek willen zijn voor en door potten, trans, flikkers en alles wat daar tussen in zit, ongeacht wie je bent, waar je vandaan komt of waar je naar toe gaat.

Het is bijvoorbeeld niet vanzelfsprekend dat iemand die De Trut bezoekt ook (overal) “uit de kast” is. Daarom staan we absoluut niet toe dat er foto’s en of films gemaakt worden.


3. GEEN HARDDRUGS

Omdat: het wettelijk verboden is. En worden er bij een controle harddrugs in De Trut aangetroffen, dan kan de gemeente ons sluiten. Dat zelfde geldt natuurlijk ook voor (niet) ROKEN.

Gelukkig mogen we de gelegaliseerde harddrug alcohol wel gewoon verkopen als je ouder dan 18 jaar bent. We kunnen je bij twijfel over je leeftijd (of om je een plezier te doen) om je ID vragen voordat we je alcohol schenken.


4. HOUD REKENING MET ONZE BUREN

Omdat: De Trut alleen kan blijven bestaan als de buren geen overlast ondervinden. Dus sta je in de rij, gooi je afval in prullenbak of container i.p.v. op de stoep.

En als je weer weg gaat, wees dan stil en blijf alsjeblieft niet voor de deur staan praten. Onze buren (met kinderen) slapen aan de straatkant en hebben daar erg veel last van.

Dus loop een stukje verderop, kan je daar diepgaand afscheid nemen.

"DE RIJ

DAT BEN JIJ"

5. RESPECT VOOR ELKAAR EN DE TRUT VRIJWILLIGERS

Word je lastig gevallen in De Trut, meld het direct bij een vrijwilliger en wij zullen er iets aan doen.

En wijst een vrijwilliger je op één van de regels, volg die aanwijzing dan rustig op.

Bij het niet naleven van onze regels of ander ongewenst gedrag zullen we je verzoeken De Trut te verlaten.

Daarnaast kunnen en zullen we bezoekers die de regels regelmatig niet naleven een toegangs verbod opleggen. Agressie en of geweld leidt altijd tot een toegangs verbod.

Door het betalen van je toegangskaartje accepteer je bovenstaande regels en onze algemenevoorwaarden. De algemene voorwaarden zijn te vinden in De Trut en bij de Kamer van Koophandel Amsterdam.